Petlook is dé partner voor dierenartsen!

Petlook ontzorgt u en uw praktijk met een actuele administratie, veel minder foute registraties en u voldoet hiermee helemaal aan de wettelijke eisen.

Nu een gratis account registreren!

Vanaf nu kan iedere dierenarts een gratis account aanmaken bij Petlook. U heeft hiervoor het volgende nodig:

  • Uw CIBG nummer
  • Het UBN nummer van de praktijk of praktijken waar u werkt

Alle gegevens die u als dierenarts doorgeeft aan de RVO via het Petlook-portaal worden ook bewaard in uw persoonlijke account. Zo heeft u de beschikking over een beveiligd en persoonlijk dossier met alle data. Handig bij eventuele aansprakelijkheid issues en u voldoet hiermee aan de wettelijke eisen die gelden sinds 1 november 2021.

Uw portaal voor de administratie van gechipte dieren

Petlook maakt het u makkelijk met een gratis eigen portaal voor individuele dierenartsen. Op een eenvoudige manier houdt u de administratie van gechipte dieren en uitgegeven paspoorten bij. Onafhankelijk van het praktijk managementsysteem of werkgever. 

Door dit account te gebruiken als u honden chipt en/of van een paspoort voorziet, doet u automatisch de verplichte doormelding aan de RVO.

Een actuele administratie, veel minder foute registraties EN u voldoet hiermee helemaal aan de wettelijke eisen die gelden sinds 1 november 2021!

Nieuwe regelgeving per 1 november 2021

Voor u als dierenarts veranderen de regels mbt het chippen en registreren van honden:

  • U dient een correcte inschrijving te hebben in het register van dierenartsen, het CIBG
  • U kunt paspoorten en chips alleen bestellen icm de CIBG registratie. Daarmee zijn chipnummers en paspoortnummers te herleiden.
  • Registreert u nieuwe chips en paspoorten dan heeft u altijd het UBN-nummer nodig van de aanvrager.

Voor meer informatie kijk op de website van de RVO.

Logo RVO