Deze website is beveiligd met een PKI overheidscertificaat.

Registratie chip kat

Waarom registratie van de chip van uw kat?

De chip van uw kat bevat een uniek nummer dat geregistreerd dient te worden, anders was het chippen zelf al zinloos; chippen en registreren zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bij Petlook kunt u de chip registreren. U kunt een persoonlijk account aanmaken waar u het chipnummer kan registreren. Registratie van chipnummers is noodzakelijk, want het zorgt er voor dat het chipnummer gekoppeld wordt aan uw persoonlijke gegevens.

Hoe kunt u de chip van uw katten registeren?

U kunt het chipnummer van uw kat of katten registreren door een account aan te maken bij Petlook, daarna kunt u alle benodigde gegevens invullen en de registratie compleet maken. U betaald voor uw account (1, 7 of 15 jaar) en kunt vervolgens meerdere chipnummers onder hetzelfde account registreren. U kunt altijd inloggen in uw profiel als uw gegevens wil wijzigen, bijvoorbeeld als uw een ander telefoonnummer heeft of gaat verhuizen.

Chippen van een kat

De kosten van het chippen van uw kat verschillen per dierenarts. De chip wordt onderhuids geplaatst en is daarom niet zichtbaar en ook niet vervangbaar. Uw kat voelt niets van de chip, daarom is het geen enkel bezwaar om uw kat te laten chippen. Let er wel op dat u na het chippen dus het chipnummer registreert, zodat u er zeker van kan zijn dat uw gegevens worden gevonden als uw kat is weggelopen.