Deze website is beveiligd met een PKI overheidscertificaat.

Campagne Ontmasker de foute fokker

Geachte heer/mevrouw,

Malafide hondenhandel is een oorzaak van veel leed. Bij de puppy’s en moederhonden, maar zeker ook bij de kopers. Zij lopen het risico een ziek hondje te kopen dat ze al snel weer verliezen aan een wormeninfectie of nare ziekte als Parvo. Of de pup is slecht gesocialiseerd en angstig. Ook u kent ongetwijfeld de verhalen en misschien heeft u het meegemaakt in uw werk: enthousiaste nieuwe puppybaasjes die u een week later vol verdriet komen vertellen dat het diertje overleden is. Als dierenliefhebber én als professional wordt u niet vrolijk van zo’n verhaal.

In onze nieuwe campagne waarschuwen wij pupkopers door met grappige maar ook pakkende cartoons te laten zien welke trucjes de malafide handelaars gebruiken. We vertellen waar men op moet letten bij de zoektocht naar een gezonde en blije pup. De campagne loopt door tot eind april.

Doe ook mee! Dit kunt u nu doen:

  • Ga naar ons YouTube kanaal youtube.com/user/gezelschapsdieren en deel onze video’s op uw website of social media.
  • Plaats een campagnebanner op uw website met een link naar de actiepagina licg.nl/foutefokker.
  • Verspreid de puppychecklist, een hulpmiddel voor iedereen die een pup wil gaan kopen. Zet hem via een widget op uw website of print hem uit voor uw klanten.
  • Plaats een advertentie in uw blad of magazine: A5 formaat liggend en staand. Maar ieder aangepast formaat is mogelijk.
  • Deel de Facebook-berichten van het LICG, zodat uw volgers de cartoonanimatie zien en gewaarschuwd worden.
  • Hang de campagne poster op in uw winkel of wachtruimte. Velen zullen deze per post ontvangen. Niet gehad of u wilt er meer? Ga dan naar onze website professionals.licg.nl en bestel bij. Daar vindt u ook alle andere campagnematerialen.

Het LICG hoopt op uw enthousiaste deelname. Zo zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk mensen weten waar ze op moeten letten en foute fokkers kunnen ontmaskeren.

Met vriendelijke groet,
Het team van het LICG

Download folder (PDF)
Dier gevonden?
AlertAdvertentie