Deze website is beveiligd met een PKI overheidscertificaat.

Open dag Vogelhospitaal te Haarlem

Wil je ook een keer rond kijken in het Vogelhospitaal? Op 30 maart is de gezellige jaarlijkse Open Dag weer. Het Vogelhospitaal is dan open voor alle belangstellenden van 12.00 tot 16.00 uur. Een unieke kans voor een kijkje achter de schermen! De toegang is gratis.

uitnodiging open dag Vogelhospitaal te Haarlem

U kunt dan een rondleiding krijgen en zien hoe alle zieke en gewonde vogels worden opgevangen en verzorgen voor ze weer vrijlaten. Mocht u verder nog vragen hebben lopen er vele vrijwilligers en bestuursleden rond, te herkennen aan het naamkaartje, die aangesproken kunnen worden voor al uw vragen.

Er is weer een grote loterij, altijd prijs! Natuurlijk is de opbrengst voor het Vogelhospitaal, alle prijzen zijn gratis ter beschikking gesteld door diverse winkeliers en sponsoren.

Naast pony Pien en het knutselen, knippen en plakken, zijn er nieuwe kinderactiviteiten: onder begeleiding van een bioloog kunnen de oudere kinderen door een microscoop kijken naar veren, parasieten en levende monstertjes. De jonge onderzoekers kunnen ook aan de slag met het uitpluizen van uilenballen.

Er zijn vele kraampjes met leuke en lekkere producten. Afgewisseld met informatie stands over natuurorganisaties en dieren. Ook is er weer een kraam vol met mooie 2e hands vogel- en natuurboeken.

Natuurlijk is er ook eten en drinken te koop bij het cateringterras in de vliegkooi! De vrijwilligers bakken weer lekkere taarten.

Datum: 30 maart
Website: www.vogelhospitaal.nl
Adres: Vergierdeweg 292, Haarlem

Download folder (PDF)
Dier gevonden?
AlertAdvertentie